Wednesday, November 30, 2011

Promosi VCO CATALYST

"INI STICKY POST. SCROLL BAWAH UNTUK NEW ENTRY"

Suka kan dengar promosi ni? aku tahu, orang sekarang pantang ada promosi ada benda free mesti suka kan?
aku pun suka. aku suka buat promosi. nanti orang sukalah aku. Erk motif nak suruh orang suka aku kenapa? dush~~tumbuk lebam mata sebelah!

           ok ok serius please. 

Straight to the point, promosi ini terhad pada minyak kelapa dara @ virgin coconut oil sahaja. Sedih, tak payah la. kalau korang nak produk lain, pasni wanie order kan ye. Aku hanya jual VCO dari Catalyst je. Stok jangan risau, banyak ni. cukup punya kalau korang nak order. 


insyaallah, kalau korang order hari ni, dan boleh settlekan payment, esok wanie akan pos. maaf la ye aku ni bukannya suka simpan order orang lama-lama buat pekasam. Nak sihat mana boleh tunggu. ye dok.?

Ramai dah sedia maklum kebaikan VCO CATALYST ni tapi aku dengan rela hati nak bagitahu korang sekali lagi. 

  • boleh kurangkan jerawat. KURANGKAN. tapi kalau orang konsistent memang hilanglah jerawat tu. tak caya? nah tengok sini puas-puas!!
  • Parut jerawat pun boleh pudar dan terus hilang dengan syarat kena selalu sapu minyak ni kat muka. Senang je kan.
  • Sapu minyak kat kulit tapi boleh kurang muka berminyak. hebat tak? Sebab minyak ni membuatkan muka/kulit korang FRESH sentiasa. Aku suka ni! sekarang duk bawah terik, mata je sepet tapi muka tak minyak pun.
  • Sesuai untuk orang yang cepat letih dan tak bertenaga. Kalau korang makan, hilang lenguh-lenguh badan. Malas pun lari jauh2 dari korang. Jangan jadi pemalas nanti orang tak suka tau.
  • Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.
  • Dapat meningkatkan angka kadar metabolisma dalam badan
  • Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon. Kalau korang rasa period korang tak tertentu, aku syorkan korang just consume ni sebulan dan aku pasti terus rasa perubahan
  • Sakit senggugut yang teruk boleh diatasi. Alhamdulillah sekarang aku rasa senggugut bila di awal nak period je, da period aku steady je.
  • Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri. No komen aku bujang lagi. tapi mesti korang pahamkan. *tutup muka*

Best kan. Memang best pun tengok namalah virgin coconut oil. Feeling virgin la. Yang mak dara ke pak dara  (lelaki) memang produk ni untuk awak kakak2 dan abang2 semua.

             Wanie harga berapa ni untuk sekotak?

Nama pun promosi. Harga murah la kali ni. Tapi harga pasaran RM39.90 sekotak. Wanie dengan baik hati bagi harga RM38.00 suka tak?? 

             Suka lah kak. Nak order ni. Macamane?

Macam tu lah, hahaha just kidding. Senang add facebook wanie kalau tak ada facebook boleh email wanie (n.waniea@gmail.com). Just PM. Secepat kilat wanie reply. 

subject : vco order
nama :
alamat :
no tel :
jumlah pesanan

             Postage pula berapa sis?

Aku hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU sahaja. dibawah ini telah aku senaraikan.

1-4kotak :
RM6 (semenanjung)
RM9 (sabah/sarawak)

5-7 kotak :
RM10 (semenanjung)
RM12 (sabah/sarawak)

8 kotak dan ke atas : special price. diskaun untuk mereka yang order dalam kuantiti yang banyak :)

             Oh begitu. Payment boleh dibuat melalui bank apa.

Ini kena ambil perhatian lebih ye. Memandangkan wanie ni budak tak cukup umur. *sambil hisap lolypop* korang hanya ada dua pilihan. Boleh bank in/ transfer ke BANK ISLAM atau CIMB BANK. Harap maaf kalau menyusahkan korang part ni. 

PROMOSI!!
~~~RM38.00~~~
harga mati. Tak boleh nego da.

Trust me and don't be back out buyer okay. Tunggu wanie reply email baru bank in. Sebarang pertanyaan sangat dialu-alukan...

18 comments:

wanda said...

murah lg boleh??ahhaaa..nk bayar guna pos je lahh..*lg budak2..hahaa

ieyza afieyna said...

ieyza nak order bole ? nnti ieyza emel ;)

✿ Cik Nisa ✿ said...

nak order2 . nnti nak bincang dgn ibu . hehe

Wanie Anina said...

boleh.. add facebook wanie, boleh berkenalan sekali. :)

aqilah mokhtar said...

ex-compund mate xkn xley murah2..haha..ko pkai ni gak ke?ok ke??aku style muka kering gler sbb tiap2 ari kne pakai sunblock nk duk pdg..glupas sokmo..suit ke?

Wanie Anina said...

qila, vco ni boleh melembapkan kulit muka. tapi xboleh la kau sapu minyak ni then duk tengah2 panas. kang burn muka kau kau saman aku pulak. sesuai untuk kau pakai b4 nak tdo.

aqilah mokhtar said...

oo...aku nk cri produk tuk cure muka aku ksan sunblock ni..huhu..kering!aku xde msalah jerawat pom tp aku de snggugut..cara mkn cmne?

Wanie Anina said...

nanti aku buat entry tentang cara pengambilan.

aqilah mokhtar said...

harga sme ke utk dua2 botol tu?yg liquidnye bpe ml?

Wanie Anina said...

sama harga. 150ml.

Ezzattie said...

wah daebak akak aku sorang ni. bisneswoman berjaya. good!

hafiz hafizol said...

nakpakai gak boleh ke ??

Wanie Anina said...

@hafiz hafizol boleh. jom order..

Innanie | Ariffin said...

KALAU TAK KEBERATAN, NAK SHARE ENTRY Ni. SY BUKAN PENGEDAR VCO, cuma nak share something yang memeranjatkan about VCO!

http://coklateyes.blogspot.com/2011/08/aku-tak-percaya-semua-kata-kata.html

sarah hanafiah said...

sis saya dah pm sis dekat fesbuk

Kazman & Sue said...

pandainya berniaga... bagus laaa

Miss Mira said...

wani!!! mira memang dah lama nak cari benda ni..lagi bgs sbb awak pakai bank islam kan..mira add fb awak...hope pls approve cpt...sbb mira nak bendi ni dgn kadar segera!!!hehehe...thnks ya dear...=)

Wani Ros Putih said...

salam... wanie... im wanie also... sy nk order vco ngn awk... coz sy pon juz ad bnk islam,, coz im a stdnt in unimas... sy da add awk d fb.. sy wni ros putih.. plezz apprve me... i neeed yr vco..