Tuesday, November 29, 2011

Cara pengambilan VCO

Alhamdulillah, positive feedback. Ramai yang bertanya macam mana cara pengambilan vco softgel capsule ni. nak makan ke?nak sapu ke?nak minum ke? okayy tak payah fikir banyak-banyak. wanie akan terangkan macamana caranya.

*tepuk tangan ramai-ramai*

Actually VCO Catalyst ni ada 2 jenis. First, softgel yang kotak putih berlabel merah ni. ada 60 biji softgel dalam ni.

cara pengambilan/pemakanan VCO SoftGel
- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

Jenis yang kedua pure oil, ataupun dalam bentuk liquid. Rupa kotak dia macam ni.

150ml/bottle
RM39.90

cara pengambilan VCO PURE OIL :
-2 kali sehari (1x pagi & 1x malam)
-gunakan sudu teh sebab ia kan dalam bentuk cecair
-boleh disapu ke muka 2/3 kali seminggu sebelum tidur
-boleh disapu ke tempat2 yang bermasalah spt:kulit kering/strechmark dll

                Macamane saya nak sapu VCO di muka?

Okeh, sebenarnya anda boleh gunakan kapsul tersebut dengan cucuk jarum peniti. nanti minyak akan keluar. kat situ anda sapu di muka atau mana mana bahagian yang anda rasa berjerawat atau berparut. then tak semestinya anda perlu habiskan dalam satu hari. biasanya ia bole bertahan 2 3 hari. Bergantung berapa banyak awak gunakan.

Sesiapa sahaja boleh menggunakan vco catalyst softgel ni. takesa la ibu yang mengandung atau selepas bersalin. lelaki mahupun perempuan. remaja ke sume peringkat umur boleh menggunakan tanpa sebarang masalah dr segi jantina.

Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

PM wanie kalau berminat nak beli VCO ni :)

Jika ingin bertanyakan sebarang soalan,
boleh whatsapp wanie 0142937658
ATAU
email ke n.waniea@gmail.com

4 comments:

EmpayarUtama said...

Aku amalkan petua orang tua aja. Tiap kali mak masak nasik bila da masak bukak tutup periuk tadah muka kompom tak de jerawat. Tiap ari belasah kacang tanah. Errr agaknya jerawat memang btak mo kat aku kot :)

Wanie Anina said...

hahaha. petua kamu gempak!! aku mau try jugak la lepas ni..

salman said...

salam persahabatan,sukses milik semua orang,, semoga tetap sukses menjadi apa yang di impikan dan dapat membahagiakan orang yang di cintai...

Anonymous said...

copy gmbr ye..credit to the owner blog..