Tuesday, November 17, 2015

POBLING

MURAH !!!
ORIGINAL !!!
READY STOK !!!

KALAU TAKUT FAKE, JGN BELI !!



POBLING NI PALING HOT SELLING DI INSTAGRAM SAYA



AVAILABLE COLOR : GOLD AND RED


RM33 SM 
RM38 SS 
FREE POS 

WHATSAP 014-3651737

Bateri AAA tidak disediakan. Sebab harga kami dah sangat2 murah. Bukan pobling tiruan.

Wednesday, October 7, 2015

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil


Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. 


CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.

vco sotfgel
Kalau tak nak ada strechmark masa preggy try la sapu vco liquid kat perut awal2 preggy tu..
InshAallah perut takkan pecah2..
Nanti nak bertungku masa pantang pun xsakit kulit perut tu..


1 KOTAK RM40
2 KOTAK RM76
5 KOTAK RM150

TERMASUK POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA

WHATSAPP 014 3651737


Saturday, September 26, 2015

PRODUK TROPIKA BEAUTY


KRIM TELON HERBA TROPIKA dengan ramuan minyak eucalyptus (minyak kayu putih) halia dan herba tropika membatu melegakan perut kembung serta perut berangin bayi (colics). Antaranya keistimewaan krim telon Herba Tropika ialah;


Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak.
  • Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain.
  • Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan masalah batuk dan selsema (sapu krim pada dada dan belakang simanja untuk menghilangkan kahak atau phlegm serta bunyi wheezing)
  • Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga
  • Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.

CARA GUNA :

Sapu BABY HERBAL CREAM pada perut serta kedua telapak kaki bayi setiap kali selepas mandi atau bila perlu.

Boleh disapu pada dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari.

BABY HERBAL CREAM juga sesuai digunakan oleh kanak-kanak.


TROPIKA - Baby Herbal Cream@Telon 
Cream (50g)
RM39.90 exc pos
(offer RM40 SM, RM45 SS FREE POS)

WHATSAPP 014 3651737

VITAMIN C PAHANG PHARMA 1000MG

Assalamualaikum

Akhirnyaaaa, Vitamin C 1000mg dah ready stock setelah seminggu tunggu stok.. 

Original with KKM approval tau..



Ramai yang dah tahu fungsi dan keberkesanan
Vitamin C 1000mg Pahang Pharma yang mana mampu:

-mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam
-mencerahkan kulit dan meratakan tona kulit
-menghilangkan parut jerawat
-menyamarkan parut berlubang
-menjadikan kulit flawless dan moist

1BOTOL RM50 
TERMASUK POS ke SEMENANJUNG MLYSIA

Serious murah kan??? ^____^

Apa korang tunggu lagi?? Nak order boleh hubungi kak wani sekarang..

WHATSSAP  014 3651737 

JUWITA FOUNDATION

Anda pernah dengar tak foundation yg berasaskan air?? 
Ya! Juwita foundation adalah water-based foundation.
Means foundation ni ialah foundation yg mudah dicuci dan mesra solat...







WHATSAPP 014 3651737

RM40 SM, RM45 SS
Free Postage

Ingat Juwita Foundation, ingat CANTIK + SENANG DIPAKAI!


Cara Menggunakan Juwita Foundation

  • Cuci muka sehingga bersih, setelah kering sapukan sedikit moisturiser
  • Kemudian calitkan sedikit Juwita foundation menggunakan span & ratakan secara nipis dimuka
  • Siap!! Kini anda sudahpun sedia utk keluar rumah dgn confidentnya!

OFFER VCO CATALYST

OFFER GILER-GILER VCO CATALYST !!


1 KOTAK RM40
2 KOTAK RM76
5 KOTAK RM150

TERMASUK POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA

WHATSAPP 014 3651737

CATALYST Virgin coconut oil (VCO), sejenis supplement utk kulit yg terbaik bagi mendapatkan kulit yg sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan. Ia diperbuat dari minyak klapa dara 100% organic dan gred A, serta terdiri daripada 90% lemak tepu yg baik utk kesihatan.


Kebaikan-kebaikan VCO:

menghilangkan parut jerawat & strecthmark
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering 

• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari 
• Pengurangan kenaikan jerawat 
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru 
• melambatkan proses penuaan 
• mengatasi masalah kerosakan gigi 
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim 
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi 
• melindungi diri dari serangan osteoporosis 
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong) 
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan) 
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita 
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil 
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2 
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental 
• PMS akan teratur 
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain) 
• Mengurangkan tidur berdengkur 





Friday, September 25, 2015

AURAMEN TURBO

AURAMEN TURBO bukan sahaja minuman khas untuk kesihatan lelaki, but also for men beauty!! Jadi jomlah cuba AuraMen sekarang.. Paling penting beli yg original ye ! ☺

Izzue Islam sebagai DUTA AURAMEN.

WHATSAP 014 3651737



Antara Kelebihan Aura Men Super Advance TURBO : "Collagen With Fat Burner and Whey Protein"

Membantu mencerahkan, membersih & mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kusam & kering.
Membekalkan tenaga & stamina kpd sang lelaki dengan kesan yang luar biasa.
Membantu memejalkan otot secara semula jadi.
Membuang angin, toksin & lemak dari dalam badan.
Membantu masalah sakit sendi & lenguh badan.
Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
Membantu melancarkan peredaran darah.
Mengatasi masalah prostat & saluran kencing.
Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semula jadi.
Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.

CUBA DULU BARU TAHU RAHSIA LELAKI UNTUK LELAKI ! KESAN LUAR BIASA!


RM100 SM, RM110 SS
FREE POS