Sunday, September 25, 2011

simple dinner.

alhamdulillah. nikmat yang Kau pinjamkan pada kami. Kami bersyukur dengannya. Bismillah.....
Salam semua. Lama rasa tak update blog ni. rindu tapi wanie sibuk skit nak menyalin nota yang bertimbun dengan assignment yang baru je tahu. Straight to the point,malam ni, wanie dengan roomate tersayang bikin makan malam yang special. Special utk kami berempat la. SUP DAGING + TELUR DADAR (tapi banyak bawang). kitorang main campak je bahan ikut suka hati kami. biasalah duk asrama. Haaa tapi sedap tau. 


thanks kawan-kawan. Sedap korang masak. Da boleh kahwin da semua ni. hihi

6 comments:

Pendamba Mawar said...

sup daging? tapi tu bukan fishball ubi kentang nfan lobak ker?? mana daging nya?

hehee yum2..

jom komen entri saya..follow?boleh jer

faizal fyzal

Wanie Anina said...

dagingnya ada. tapi wani mam sikit je. diet... :p

Ezzattie said...

nampak menyelerakan sungguh! pandai korang masak.

P/S: hang pun dah boleh kawen jugak kan. haha

Pendamba Mawar said...

sikit ker tu?ehehe..cam banyak je tu

NURUL AINI NORAZMAN said...

cm sedap je,.mnx skit,.hehehe

El said...

lapar T_T