Wednesday, September 14, 2011

Hari ketiga di UMP!!

Sory la terus update hari ketiga, sebab hari pertama dan kedua sangat sibuk. online pun tak sempat. Sorry ok. peace yo!

salam sejatera dan 1 malaysia semua. wani dah 3 ari berada kat ump ni. ALhamdulillah semua hal kolej kediaman dan daftar subjek da selesai hari ni. Serabut! Dengan ulang alik naik pejabat fakulti, jumpa lecturer merayu nak belajar. Payah jugak bila UMP buat open registeration ni. Sebab nak kena compete dengan student lain nak belajar subjek tertentu. Kalau full, nak tak nak kena jugak cari subjek lain. Kecewa jugak la kat situ. Semester ni sepatutnya wanie buat 18 jam kredit tapi wanie dapat daftar 17 jam saje. Subjek foreign laguage wanie tak boleh amik da full. SEDIH. 

Jadual pulak tak la berapa nak pack sangat sem ni. Sebab kelas petang tak banyak dan ada hari tak ada kelas langsung. Boleh la bUat aktiviti sendiri. 

Di kesempatan ni, wani nak ucapkan pada semua warga UMP, selamat belajar dengan cemerlang. 'Jom dekan sem ni". Tu ayat wanie bila jumpa member2. kasi semangat pada diri sendiri sebenarnya. 

Ada yang tanya "wanie tak jual ke VIRGIN COCONUT OIL kat UMP?" Ok La pada  awak-awak UMP, kalau nak dapatkan VIRGIN COCONUT OIL  CATALYST tu sentiasa ADA bekalan dengan wanie tapi kena cepat la. Yang lelaki boleh jumpa wani kat kafe atau depan blok C7. Awak-awak jugak boleh datang bilik wani (girls only). tapi lagi senang email atau call dulu.

Harga RM38 sekotak untuk VIRGIN COCONUT OIL. Kalau nak tau lebih lanjut boleh email wanie n.waniea@gmail.com. Secepat mungkin wani akan reply :)

boleh lihat testimoni wanie di sini [klik gambar]

2 comments:

cintacoklatkapas said...

VIRGIN COCONUT OIL ni untuk ape wani??

Wanie Anina said...

wanie guna utk hilangkan parut jerawt dan jerawat pasir kat muka wanie