Tuesday, December 6, 2011

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR !

  • Malas angkat telefon..
  • Pape hal asyik cakap malas, malas, malasss jer..
  • Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!
  • Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
  • Mula menggelakkan diri dari bejumpa..
  • Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
  • Bila dah janji date, tapi lupa nak datang..alasan lapuk diberi..lupa larr..tertido…
  • Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
  • Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
  • Taip sms pun pendek2 jer..
  • Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘errrmmm..” jer..?!!
  • Bagi alasan.. “awak nie terlalu baik untuk saya..saya tak layak untuk awak..”.. masa ngorat kita dulu xde pulak timbul hal tu..!
  • Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..
  • Dah jumpa parent pun alasan banyak, nak cakap hal “kahwin”..?? kejap jer dia tukar topik..
  • Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
  • Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
  • Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
  • Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
  • Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp sekarang dah terbalik..
  • Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..
p/s : ade ta bf/gf korang buad tanda2 cmnie ? err..hati2 ye !hahaha....sempoi baq hang list ni....

4 comments:

Mizz ErMa said...

fuh, nasib baek stakat nih c dia belum jadik macam nie lagi..hehe

Wanie Anina said...

alhamdulillah, wanie doakan kamu berdua bersatu kelak :)

*Gebangza Gurlz* said...

huhuhu...
syes nie???
hrm, hahahaha..
btw nice p0st..

Dwijayasblog said...

Cinta hanya ilusi, tak mudah didapat, tak mudah pula dipertahankan. Semua yang terurai di atas hanyalah jejak rekam bagaimana menyatukan dua hati.