Saturday, October 15, 2011

adel..my belated cat


Dulu wanie ada seekor kucing. Her name is ADEL... Serupa macam ni. tapi beliau dah tak ada kt dunia ini. AL-FATIHAH.. Kat syurga sama dengan anak-anak dia,insyaALLAH. Miss her. 

My sis, EZZAT paling suka kucing ni. dialah manusia yang suka pujuk mak ayah wanie, nak ambil kucing yang tak de hala tuju tu especially kalau jumpa kat pasar.

sekarang rumah da tak ada seekor pun kucing, sebab semua orang busy, tak sempat nak tengok2 kan kalau bela kucing.

3 comments:

Ezzattie said...

alololo comelnye kucing ni. erm...
Adel.. i miss her so much..bukan adel je..semua :'(

sedih sekarang dah takleh bela kucing.

p/s:mak kata boleh bela, tapi support makanan n buang taik kucing sendiri! hahahaha

mizz shaa said...

mizz pown ckew cat....
meow3!!!!!
hehehehe

NuR 'aQiLaH said...

xpe, kat SANA nt,
kucin tu yg tulon kita :)