Saturday, October 8, 2011

baru ada twitter.

assalamualaikum.salam hujung minggu. pagi ni wanie bangun awal semata-mata ada 3 perkara nak di buat. pertama nak makan collagen dan vco utk tenaga di hari ceria ni, kedua nak check twitter yang baru nak belaja main. dan yang last, nak abiskan novel.

selalunya bukak lappy ni, bukak fb dulu. adakah fb akan dilupakan?? mungkin tidak.

tapi ceritanye sekarang, wanie ad twitter. Gila kolot aku ni kan. Tapi serius ni,wanie memang tak reti main pun. sedih an. Nasib member yang ajar malam tadi. Tapi sedih sebab follower sikit je. So tak tahu nak bertweet dengan sapa. Korang ada TWIITER tak? Kalau ada sila FOLLOW wanie. Mungkin dari situ kita leh bergossip beraban.
cantik tak background wanie. love love gitu. 

eh, lapa la pulak. tengok kat meja stdy. banyak makanan tapi kenapa tak terliur ni. takkan nikmat makan kena tarik. oh bukan lah. mungkin sebab baru baik demam kan, lidah masih tak leh rasa pape. makan suma rasa tawar. eee nak nangis la macam ni.

tapi satu yang bestnye pasal demam ni nak tahu apa. Wanie tak makan ubat pun. sebab wanie tak suka ubat-ubat ni. tak suka bentuk dan rasa dia. Wanie just perlukan sesorang yang boleh menenangkan hati wanie. Siapa? no one. Just my blog and lappy je yang boleh paham isi hati wanie. Jap jap tetiba touching ni pehal.

Hah update status kat twitter la. Jangan lupa FOLLOW TWITTER wanie tau!! WAJIBBBBB. kire kalau tak follow dosa besar r. gitu r (sambil wat muka samseng dan angkat kening sebelah). ADIOSS!!!

3 comments:

Ezzattie said...

dah lama ada twitter tapi tak reti nak main la :(

Anonymous said...

hahhahaaa
polow2 jgan x polow..
polow je sape2 y agk2 1 kepale..hik3

;)

*faxier*

Iwanski said...

kite tak pnah ade twiter.. best tak..?